جام جهانی جام جهانی

ورزش > جام جهانی 2014 > اخبار و حواشی

رونمایی از فرش جام جهانی در کرمان

ميكاييل فصاحتي 9 سال پیش
رونمایی از فرش جام جهانی در کرمان


فرش دستباف جام جهانی که توسط هنرمندان کرمانی بافته شده، با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان رونمایی شد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کویر، «منوچهر مظفری» هنرمند کرمانی بافنده‌ی فرش جام جهانی در این مراسم اظهار کرد: در چند سال گذشته نمایشگاه‌های فرش دست بافت کرمان در داخل و خارج از کشور برگزار و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد که تجار فرش استان کرمان در این زمینه کمک زیادی به ما کردند.



وی افزود: از سال 2010 به فکر ارائه‌ی کار برای 2014 بودیم اما هنوز لوگوی مشخصی وجود نداشت، با این وجود تاریخ جام جهانی را از کشورهای میزبان بررسی و فرش را طراحی کردیم.



مظفری تصریح کرد: فرش جام جهانی 2014 در اندازه‌ی یک متر و 60 در 2 متر و 60، 65 رج و 130 جفت کرمان و از بهترین مواد اولیه و پشم و رنگ طبیعی بافته شده است.



وی خاطرنشان کرد: حاشیه‌های فرش شامل لوگوهای میزبانان جام جهانی و پرچم این کشورهاست.



هم‌چنین در این مراسم اعلام شد تالار فرش دائمی استان کرمان طی چند ماه آینده در مدرسه ایرانشهر افتتاح می شود تا جایگاه خاصی برای فرش در کرمان ایجاد و جایگاه فرش در ایران و جهان احیا شود.



براساس این گزارش، از آثار «منوچهر مظفری» می‌توان به میوه‌دان حجمی در سال 77 اشاره کرد که سکوت فرش کرمان را شکست.هم‌چنین بافت قالی دو لایه ارگ بم در سال 80، بافت توپ فوتبال بصورت حجمی در سال 84 از دیگر آثار ارزشمند این هنرمند است.

ساير تصاوير

رونمایی از فرش جام جهانی در کرمان رونمایی از فرش جام جهانی در کرمان
منبع :http://isna.ir/fa/news/93032111443/رونمایی-از-فرش-...

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از ميكاييل فصاحتي

هاجسون: از شکست اسپانیا شگفت‌زده شدم/ ایتالیا را به خوبی‌ می‌شناسیم
جرارد: دیگر نمی‌توانیم منتظر بازی فردا باشیم/ به تیم بهتری تبدیل شدیم
شکست کانگوروها در اولین مسابقه مقابل شیلی / اسپانیا قعرنشین شد
کاسیاس: هلند فوق‌العاده کار کرد / بازی با شیلی مثل فینال است
راموس: این شروعی نبود که به دنبالش بودیم
تیموریان: امیدورام به مرحله بعدی مسابقات راه یابیم
طلسم شکست‌ناپذیری ایکر مقدس شکسته شد+عکس
کفاشیان: فیفا 750 هزار دلار پول داد/ مذاکرات با کی‌روش متوقف شد
مراسم رونمایی از مجموعه «هم آوا با جام جهانی» برگزار شد،
افتتاح جام جهانی 2014 با شوت یک معلول
پیمان یوسفی: استفاده از معادل فارسی برخی واژه‌های فوتبالی غیرممکن است
پولادي : آماده مصاف با نيجريه هستيم
دروازه بان تيم ملي : همه آرژانتين مسي نيست و ما فقط با او مقابله نمي كنيم
كي روش : تيم ملي روز به روز بهتر مي شود
نظر زیکو در مورد قهرمان جام جهانی
قانون وقفه 4 دقیقه ای بین هر نیمه فوتبال در جام جهانی